Vogue gala večer: Svi su htjeli zasjati, no tko je uspio?

Foto: REX

NEW YORK je sinoć vrvio lijepim ženama.

Prošlog ponedjeljka održana je CFDA/Vogue Fashion Fund Gala u čarobnom New Yorku, na kojoj su se pojavila brojna slavna imena iz svijeta šoubiznisa.
 
Tu prije svega mislimo na brojne ljepotice iz svijeta mode, glazbe i glume, koje su se posebno potrudile zasjati u punom sjaju.
 
Tako su sinoć crvenim tepihom prošetale manekenke Karlie Kloss, Hailey Baldwin i Marta Hunt, pjevačica Zendaya te njezine kolegice Kelly Rowland i Solange Knowles, glumica Olivia Munn, urednica prestižnog američkog Voguea Anna Wintour te dizajnerice Vera Wang i Diane von Furstenberg.
 
Što se tiče modnog djela večeri, Anna se kao i uvijek pojavila sa sunčanim  naočalama, Solange u srebrnom odijelu, Karlie u prekrasnoj maxi haljini otvorenih leđa, dok je Zendaya blistala u najglamuroznijoj haljini večeri, koja je otkrila njezine zavidne trbušne mišiće.
 
Plavokosa Hailey Baldwin odabrala je usku, narančastu haljinu s dubokim izrezom, koja je istaknula njezinu manekensku figuru, a za boje se odlučila i Victoria's Secret anđelica Marta Hunt, točnije za zelenu dugu suknju i usku plavu dolčevitu.
 
Na gala večeri bila je i unuka slavnog Ernesta Hemingwayja, manekenka Dree, koja se pojavila u više dnevnoj, nego noćnoj kombinaciji: hoodie NBA majici i dugoj, širokoj suknji te time potpuno promašila temu.
 
Tko vam je od slavnih dama najviše blistao?
 
Zendaya
 
 
Solange Knowles
 

Marta Hunt
 

Olivia Munn
 

Vera Wang, Diane von Furstenberg i Anna Wintour
 

Hailey Baldwin
 

Karlie Kloss
 

Lais Ribeiro
 
 
Dree Hemingway
 
 
Kelly Rowland