Vrckava Lindsay: Scott Disick ljubi 18-godišnju kanadsku manekenku?

Foto: Splash, Instagram, Getty, Boathouse

NA red su došle plavuše.

Bivši dečko najstarije sestre Kardashian, Kourtney, ponovno ljubi, a ovoga puta se radi o plavokosoj manekenki.
 
Iako je Scott Disick ovoga ljeta tulumario po francuskoj obali s bivšim djevojkom, čini se kako je to bila ili samo avantura ili samo nagađanja, jer se Scott u posljednje vrijeme može često vidjeti u društvu 18-godišnje kanadske manekenke Lindsay Vrckovnik.
 
 
Navodni par posljednji je put viđen u New Yorku prošloga vikenda, a prema tvrdnjama očevidaca, nisu se previše skrivali pa je među njima palo i nekoliko poljubaca.
 
 
Prethodno, par je viđen u Londonu, u jednom od ekskluzivnih klubova, u koji se može ući samo s članskom iskaznicom, a pred jutro su klub napustili zajedno te se uputili u njegov hotel na doručak. Zanimljivo je da je isti klub odbio članstvo Kim Kardashian čak nekoliko puta, no čini se kako su za lorda Disicka sva vrata otvorena.
 
Osim ona njegove bivše djevojke Kourtney, koja ga više ne želi vidjeti. Bivši par nikada nije javno želio otkriti razloge prekida, a navodno su njoj dosadili njegovi problemi s ovisnošću te stalna tulumarenja, dok se ona doma brine za njihovo troje djece.
 
 
Čini se kako će 18-godišnjakinja lakše pratiti njegov tempo.