Vruće rublje i hladna glava: Stvari koje bismo mogle kopirati od Francuskinja

ŽENE u Francuskoj imaju sve: Lijepe su, elegantne, jedu koliko hoće i uživaju u životu. Istraživanja pokazuju kako Francuskinje u pedesetima imaju mnogo bolji seksualni život od Amerikanki istih godina, a ovo mogu zahvaliti činjenici da jednostavno znaju uživati u životu. Francuski životni stil možemo posuditi, i učiniti ga svojim.

Brak nije obvezan

U tradicionalnim društvima brak je još uvijek nešto čemu većina žena teži, a Francuskinje su se odavno pomirile sa time da on jednostavno nije vrhunac života. Francuskinje su mnogo liberalnije kada je u pitanju seks, a njihov stav omogućuje im mnogo više vođenja ljubavi. Tako će se neudana Francuskinja od 50 godina pobrinuti za svoje zadovoljstvo, dok će većina žena u tim godinama izvan braka biti nezadovoljna i bez ideje kako popraviti svoj seksualni život.

Seksi donje rublje

Francuskinje su poznate po seksi donjem rublju, a jako dobro znaju da je ono odličan način za povećanje strasti u vezi. Zamijeni svoje udobne gaćice seksi komadima, i odmah ćeš se bolje osjećati.

Godine nisu strašne

Žene u godinama mogu biti itekako seksi, a Francuskinje zrelost ne smatraju lošom stvari: Tijelo s godinama postaje sve otvorenije za užitak, a one znaju kako to iskoristiti.

Uživaju u hrani

Francuskinje stvarno znaju kako uživati i obrocima. Hrana koju jedu ukusna je, masna, i njima je sasvim svejedno. Ugodno im je u vlastitoj koži i ne dopuštaju da im strahovi o debljanju unište užitak za stolom.

Uživaju u vinu


Čaša crnog vina navečer može te dovoljno opustiti i probuditi zavodljivu božicu u tebi. Natoči sebi i svom dragom čašu vina i zajedno uživajte u okusu. Kasnije ćete oboje biti opušteniji u krevetu.