Za ovu se glumicu predviđa da će biti najbolje odjevena u 2017. godini

Foto: Getty, Vogue

UPOZNAJTE osebujnu Etiopljanku.

34-godišnju glumicu Ruth Neggu imali ste priliku upoznati već nekoliko puta. Glumica kratke crne kose dosad se pojavila u nekoliko filmova, ali i serija, poput "Criminal Justice", "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." i "Preacher".
 
 
 
Iako vjerujemo kako će se za nju još itekako čuti u filmskom svijetu, pozornost javnosti, simpatična Ruth osvojila je i svojim pojavama na crvenim tepisima, gdje oduševljava modnim odabirima.
 
 
Tako je privukla i pažnju urednice američkog Voguea, Anne Wintour, za koju je poznato kako se ne oduševljava tako lako, koja ju je stavila na naslovnicu ove modne Biblije, i to onu prvu u 2017. godini, što ćete se složiti kako nije mala stvar za ne tako poznatu glumicu.
 
 
 
Ni na početku Nove godine, Ruth nije prestala oduševljavati na crvenom tepihu, a pritom mislimo na njezinu pojavu u Palm Springsu prije dva dana, kada je zasjala u raskošnoj Valentino haljini, koja je istovremeno bila prozirna i s dubokim dekolteom, no na Ruth nije izgledala nimalo neukusno.
 
 
 
U njezinoj modnoj ekipi je i poznata celebrity stilistica Karla Welch, koja radi i s Katy Perry, Karlie Kloss i Olivijom Wilde pa vjerujemo kako će ovo svakako biti njezina godina - kako poslovna, tako i modna.