Bolje od botoksa: Magična crna alga briše bore

SLOBODNO zaboravite na botox i druge mučne tretmane ljepote, jer od sada savršen izgled lica možete postići i uz pomoć crne alge. Kozmetička kuća "Givenchy" predstavila je čudotvoran i pomalo futuristički proizvod koji će riješiti sve vaše muke vezane uz kožu lica.

"Le Soin noir serum" sadrži pojačani koncentrat dragocjene crne alge koja preživljava na svim temperaturama i u svim uvjetima, a kada je nanosimo na lice, ta svojstva preuzima i naša koža. Ovaj čudotvorni serum koristi se ispod kreme ili samostalno,te pomaže vašoj koži da se bori protiv svih štetnih utjecaja, zaglađuje je i obnavlja, te djeluje na proizvodnju kolagena u koži zbog čijeg nedostatka i nastaju bore.

Znanstvenici iz laboratorija "Givenchy" tvrde da će ovaj proizvod zamijeniti hrpu proizvoda koje držite u svojoj kupaonici, jer u isto vrijeme "pegla" bore, rekonstruira kožu, vraća joj elastičnost, posvjetljuje kožu i daje licu blistav sjaj.

"Le Soin noir serum" uskoro ćete moći naći u svim boljim parfumerijama po cijeni od 2 456 kuna, a njegovo korištenje možete upotpuniti i kremom za lice, te kremom za područje oko očiju iz iste linije.