Zaboravite duck face: Sve slavne cure sada ovako poziraju

Foto: Instagram

TKO još misli da je "duck face" IN?

Otkad je društvenih mreža, posebno Instagrama, slavne ljepotice nas svakodnevno obavještavaju o tome gdje su, s kim i što rade.

S obzirom na to da govorimo o velikoj količini slika na dnevnoj bazi, nije ni čudo da cure svako malo smišljaju neku novu pozu za fotografiranje i dobivanje tisuća i tisuća lajkova.

Bio je tu prvo "duck face", zatim ruke na licu, pa sjedenje s jednom ispruženom nogom, dok je druga savinuta pod 90 stupnjeva itd.

No, sudeći prema viđenom, u celebrity svijet stigla je nova poza, koju imitira sve veći broj slavnih žena. To je ona u kojoj se pozira s pogledom prema dolje ili zamišljeno u lijevu ili desnu stranu.

 

Iako je očito kako cure žele tako ostaviti dojam da je slika spontana, ne mogu nas zavarati, a među prvima koje tako poziraju su Kylie Jenner, Bella Hadid, Ashley Graham, Hailey Baldwin, Emily Ratajkovski, Jennifer Lopez i brojne druge.

No, sigurne smo kako ih nimalo nije briga što misle njihovi obožavatelji o namještanju na slikama, obzirom da je jedino bitno da slika dobije što više lajkova, komentara i novih sljedbenika, obzirom da je Instagram za njih samo još jedan kanal dobre zarade, kroz koji reklamiraju određene proizvode i brandove.