Zagrepčanke ove zime obožavaju modni klasik koji je proslavila Meghan Markle

Foto: Luka Šangulin/Index, EPA-EFE

TAKOZVANI Meghan Markle efekt vidljiv je i na ulicama Zagreba.

Još od kada se zaručila za princa Harryja u studenom 2017. godine, bivša glumica zaludjela je žene diljem svijeta svojim besprijekornim stilom, a upravo je na službenoj objavi zaruka proslavila i jedan modni klasik koji ove zime obožavaju Zagrepčanke.

Vjerojatno već  dobro pretpostavljate da je riječ o kaputu u bijeloj boji koji je obukla za poziranje fotografima u prekrasnom vrtu Sunken Garden ispred Kensingtonske palače i koji je gotovo zasjenio njen zaručnički prsten.

Popularnost bijelih kaputa od tada je naglo porasla, što potvrđuju i street style fotke sa zagrebačkih ulica.

A osim što su potvrdile da ovaj modni klasik trenutno proživljava svojih pet minuta slave, modno osviještene Zagrepčanke s fotki nude i pregršt inspiracije za chic stajlinge s bijelim kaputima.

Dokazale su i da kaput u ovom boji uvijek jamči elegantan izgled, kao i da ga je jednako lako kombinirati kao i crni, a jedina velika mana koju ima naspram njega je ta što ga je puno lakše uprljati.

Stoga, ako ste oduvijek željele ovakav kaput, pravo je vrijeme da uložite u njega, naravno, ako smatrate da ste sposobne održavati ga čistim.