Zagrij svoj ljubavni život ove zime

HLADNO vrijeme može umanjiti potrebu za dodirima, a pomisao na golu kožu uzrokovati ježenje kod onih zimogroznih. Ipak, zima je odlično vrijeme da zagriješ svoj ljubavni život i stvoriš ljetnu atmosferu, a potrebno je samo malo truda.

1. Kuhaj s afrodizijacima

Topli dom je mnogo privlačniji od zadržavanja na hladnoći, a to ti daje i više vremena za kuhanje specijaliteta. Ubaci u svoju hranu malo afrodizijaka, te probaj svaku večer koristiti nešto što potiče seksualnu želju. Smokve, bademi, kamenice, med i đumbir možeš lako ukombinirati u mnoga jela, a lagana predigra već može početi u kuhinji, kušanjem jela dok se još kuha. Možda će afrodizijaci na vas toliko djelovati da ćete se preseliti u spavaću sobu, samo nemoj prvo zaboraviti stišati ili ugasiti plin.

2. Zimske radosti


Snijeg donosi brojne prilike za zabavu, a ako se dobro zabundate, možete dan provesti na sanjkanju ili grudanju. Dok nema snijega, tu je i klizanje, a zimske aktivnosti možete završiti uz vruću čokoladu. Čokoladni poljupci zagrijati će vas, a zabavu možete nastaviti kod kuće, bez puno odjeće.

3. Ženska večer


Tvoj dragi nije jedina osoba s kojom trebaš dijeliti svoje želje. Pozovi frendice k sebi, upalite svijeće, napravite čokoladni liker i opustite se uz seksi pričice iz vlastitog života. Podijelite svoje savjete i uspjehe iz spavaće sobe, a osim što ćete nešto naučiti, svakoj od vas će se podignuti libido, pa možete nagraditi svog dragog kada je zabava gotova.

4. Kostimirana zabava


Priredi svom dragom mali show sa kostimima. Uskoči u outfit seksi zečice ili djeda-mrazice i zagrij atmosferu u hladnoj sobi. Napravi mali striptiz za njega, a ako nisi sklona skidanju odjeće sloj po sloj, jednostavno se zamotaj u veliku mašnu i budi njegov poklon.
 
5. Izađite na spoj


Vratite se u vrijeme kada ste tek krenuli, i izađite na pravi spoj. Flertujte jedno s drugim, a ti glumi da nisi sigurna bi li otišla kući s njime. Flert pojačava intimnost u vezi, a oboje ćete se osjećati poželjno, kao da ste se tek upoznali.