Zašto je Kate Middleton prava moderna ikona stila?

Foto: Getty

DANAS se mnoge naziva ikonama stila, no većina ih taj status ne zaslužuje.
 
Poznate manekenke poput Gigi i Belle Hadid, starlete poput Kim Kardashian i ostatka njene slavne obitelji te brojne druge zvijezde i zvjezdice koje uvijek viđamo u najnovijim i najskupljim dizajnerskim krpicama i čiji se stil mijenja zajedno s trendovima nekome mogu biti modni uzori, no nikako ne i stilske ikone. 
 
S druge strane, tu je Kate Middleton koja si također može priuštiti što god poželi, a ipak, jako često ponavlja outfite i neke komade nosi godinama, no svejedno uvijek izgleda fantastično. I baš zato je ona naša omiljena moderna ikona stila koja tu titulu definitivno zaslužuje. Samo proteklog tjedna vojvotkinja je ponovo prošetala u jednoj od svojih najljepših trudničkih haljina te je i po tko zna koji put viđena u bijelom kaputu britanskog luksuznog brenda Goat koji ima još od 2012. godine.
 
 
Kraljevsko plavu haljinu dugih rukava s čipkastim gornjim dijelom brenda Seraphine, Kate je prvi put nosila prije samo nekoliko tjedana kada je s Williamom bila u kraljevskoj posjeti Norveškoj. I bijeli trudnički kaput već je nosila tijekom ove trudnoće, ali i za vrijeme prethodne dvije.
 
 
Ovoga puta izostavila je visoke crne čizme koje je do sada kombinirala s ovim kaputom, ali i u brojnim drugim izdanjima, koje možete pogledati OVDJE. A Kate iza sebe ima dugačku povijest ponavljanja outfita i uvijek se radi o komadima koje se isplati ponoviti, poput ružičastog kaputa modne kuće Mulberry iz njihove zimske kolekcije za 2014. godinu, u kojem nas je ponovo oduševila počekom ove godine, a nadamo se da će ga nastaviti nositi i dalje.