Zašto muškarci žele pauzu u vezi?

Foto: Pinterest

ŽELI li on prekid?

1. To je njegov način prekida, bez da bude previše oštar

Možda je on sasvim dobar dečko, ali je i prevelika kukavica da ti kaže da više ne želi biti s tobom, baš zato što si i ti bila dobra prema njemu pa misli kako je ovo najbolji, odnosno najmanje bolni način.

2. Želi seks s nekim drugim

No, ne želi te varati, a ako ste na pauzi i on spava s nekom drugom, to za njega nije varanje. Ružno, ali istinito i moguće.

3. Treba malo vremena za sebe

Možda razlog nije tako okrutan kao prethodni, već on treba samo malo vremena za sebe i svoje obaveze. U prijevodu, treba mir i tišinu i vrijeme da napravi nešto, što je na vrhu njegovih prioriteta te ne želi da ga u tome išta ometa.

4. Želi preispitati vaš odnos


I to se događa, naravno. On se može osjećati kao da je na određenoj prekretnici u svom životu, gdje mora shvatiti želi li provesti ostatak svog života s tobom ili to nije ono što želi. Njegove su namjere zapravo dobre, a možda će to vrijeme i tebi itekako dobro koristiti za razmišljanje o tome što ti zapravo želiš.

5. Testira vašu vezu

Neki ljudi su vrlo nesigurni pa osjećaju potrebu za igranjem takvih umnih igrica, kojima on samo želi vidjeti koliko si ti posvećena vašem odnosu. Možda misli da ti želiš prekinuti s njim pa želi on to napraviti prvi. Možda je sociopat. Što god bilo, činjenica je da ti ne treba muškarac, koji voli takve igrice.