Zašto muškarci žele više seksa zimi?

Foto: Instagram

OTKRILO je to jedno nedavno istraživanje provedeno na 1000 muškaraca.
 
Online dating aplikacija Luxy provela je malo istraživanje na 1000 muškaraca, kako bi saznala zašto neki od njih, više od single žena, žude za romantičnim zimskim noćima u dvoje, obzirom da je kalendarski gledano još uvijek zima.
 
Tako je svaki peti muškarac priznao kako je s partnericom ostao duže nego što bi inače, samo kako bi izbjegao samoću tijekom hladnijih mjeseci. 
 
"Muškarci su vrlo uzuđeni oko činjenice da su slobodni tijekom ljetnih mjeseci, no emocionalna i seksualna praznina zimi nije im nimalo prihvatljiva, jer se osjećaju jako usamljeno", otkrila je ljubavna stručnjakinja Rachel A. Sussman.
 
No, osim toga, otkriveno je i kako su muškarci napaljeniji zimi, jer ispod nekoliko slojeva tople odjeće, ne vide žensko tijelo kao ljeti, iako je uvriježeno mišljenje kako obožavaju vidjeti što manje krpica i što više kože.
 
Na pitanje kako prepoznati da partner ima ozbiljnije namjere, od samo preživjeti zimu s nekim u naručju i krevetu, Rachel otkriva. "Ulazi li on u detalje kada vam govori zašto mu se sviđate? Uz to, ako izlazite na uobičajene spojeve, a niste stalno na njegovom kauču ili u krevetu, imate šanse za nastaviti druženje i u proljeće."
 
Zanimljivo...