Zašto se Beyonce skriva od obožavatelja?

Foto: Instagram

PJEVAČICA tek tu i tamo objavi neku sliku na Instagramu.

Prije točno dva mjeseca, slavna pjevačica Beyonce otkrila je kako sa suprugom Jay Z-jem čeka blizance. To je učinila slikom na Instagramu, koja je do danas skupila gotovo 11 milijuna lajkova, čime je postala najlajkanija slika u povijesti ove slavne društvene mreže.

Njezin profil jučer je nadopunjen s nekoliko novih slika, na kojima je pjevačica pokazala besprijekornu eleganciju, u plavoj dugoj haljini s dekolteom, čime je još jednom dokazala kako se može izgledati vrlo chic i u visokoj trudnoći.

No, njezini obožavatelji primijetili su kako ih njihov idol u posljednje vrijeme izbjegava te se sve manje pojavljuje u javnosti, a tome je sada otkriven razlog. "Zbog viška kilograma, Beyonce najčešće ostaje kod kuće, kako bi izbjegla obožavatelj i paparazze, koji je prate na svakom koraku", otkrio je jedan od njezinih suradnika te nastavio.

"Na početku trudnoće se dosta eksponirala, kako bi djelomično zadovoljila znatiželju javnosti, no sada najrađe ne bi izlazila iz kuće, jer joj nije svejedno."

Navodno je Beyonce dugo odgađala trudnoću upravo zbog problema s viškom kilograma, no sigurni smo kako će se nakon poroda, pjevačica brzo vratiti u formi, kako to obično biva među slavnim ženama.

Pssst! Šuškalo se i kako je slavna pjevačica povećala usne, iako je lako moguće kako je i to jedna od posljedica "bujanja" u trudnoći.