Zavidna kolekcija: Nikolina Ristović kraljica je super cool čizmica

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DOMAĆA voditeljica velika je zaljubljenica u modu koju prati u stopu.
 
Svi njeni stajlinzi uvijek su pomno složeni i osmišljeni do zadnjeg detalja pa je na svim eventima na kojima se pojavi obično i najbolje odjevena. Nište drugačije nije bilo ni na premijeri jedne kazališne predstave u Zagrebu gdje se Nikolina Ristović pojavila od glave do pete odjevena u najnovije dizajnerske krpice, no najviše pažnje plijenile su njene čizme. 
 
 
Nikolina je nosila zanimljivi sako s izvezenim detaljima na rukavima modne kuće Valentino, žutu torbicu Toma Forda, Givenchy traperice i upečatljive kraljevsko plave čizme iznad koljena dizajnera Kurta Geigera čije čizme obožavaju i sestre Hadid, Kardashianke te brojne druge poznate zaljubljenice u modu. No unatoč njihovoj popularnosti, ove čizme stoje samo vitkim i dugonogim damama, poput naše Nikoline, kojoj ovo i nije prvi put da nas je u njima oduševila.
 
 
Prvi put smo ih na njenim nogama uočili krajem prošle godine kada ih je iskombinirala s jednostavnom, ali efektnom mini crnom haljinom A-kroja, koja također nije baš najlaskaviji komad, no zgodnoj Nikolini stoji super. A osim ovim plavim ljepoticama, Nikolina se može pohvaliti i čitavom kolekcijom odvažnih i predobrih čizama u koju bismo rado zavirili, a do tada ćemo im  se diviti na njenom Instagramu.