Zbogom dosadi! Uskoro će svi nositi ove neobične modele torbica

Foto: Instagram

MODNI dizajneri odlučili su razbiti monotoniju. Baš kada ste pomislili da ste na modnim pistama već vidjeli sve što se moglo vidjeti, mašta slavnih dizajnerskih imena ponovno je proradila i svoje su obožavatelje počastili neobičnim modelima torbica koje će svaka trendseterica poželjeti imati u ormaru.

Minimalističke ideje ostavili su u prošlosti pa sada njihove torbe pršte bojama, ali i avangardnim dizajnom. Neobični oblici i odvažni uzorci samo su neke od stvari koje ih krase.

Brandon Maxwell iznenadio je torbom koja nalikuje na kutiju za spremanje šešira i koja otkriva apsolutno sve što se nalazi u njoj. Iako je veličine manjeg kofera, neće nas šokirati ako upravo ovaj model uskoro zavlada ulicama, a high street brendovi ga brzinom svjetlosti odluče kopirati.

Modni brend Ulla Johnson predstavio je minijaturnu torbicu za maksimalan dojam. Osim što je krasi zanimljiv uzorak, ova je kreacija izrađena i od pomalo neobičnog materijala - talijanske smole. U svakom slučaju, nosit će je samo najhrabriji.

Za razliku od prethodnih modnih brendova, Tibi se orijentirao na što neobičniji oblik torbe, a umjesto da se poigra uzorcima, igrao je na sigurno i izbacio liniju jednobojnih torba. Ovakve se torbe možda na prvi pogled čine jednostavne, ali upravo zbog njihove jednostavnosti treba ih znati kombinirati i nositi.

Modna dizajnerica Carolina Herrera predstavila je zanimljivu clutch torbicu koja bi mogla postati kraljica večernjih izlazaka, a jedna takva već je svoje mjesto pronašla i u ormaru Meghan Markle.