Želite da vaš stil u 2018. bude bolji? Izbacite ove stvari iz ormara

Foto:YouTube sreenshot

VRIJEME je za novogodišnje čišćenje.
 
Prva postaja - ormar! Pred nama je nova godina i vi imate novu šansu da u 2018. podignete svoj stil na novu razinu, no prije nego što krenete u šoping, sredite ormar. Znamo da se nije lako oprostiti od odjeće, da o cipelama i ne govorimo, no želite li spriječiti buduće modne katastrofe, vrijeme je da se riješite ovih stvari:
 
1. Iznošene tenisice
 
Svi imamo jedan takav par od kojeg nam se teško odvojiti. No stare, poderane i iznošene tenisice samo zauzimaju mjesto novoj obući, a dok ih čuvate riskirate i mogućnost da ih jednom opet obujete, što bi bila prava modna katastrofa. Ove godine napokon ih bacite u smeće i nabavite novi, blistavi par.
 
2. Sve što niste nosili više od dvije godine
 
Osim ako nema neku sentimentalnu vrijednost, sve što niste odjenule već dvije godine i više, nema što raditi u vašem ormaru. Sigurno to nećete nositi ni ove godine, a nekoga biste novom odjećom mogli jako usrećiti. Tu odjeću možete pokušati prodati preko raznih web stranica i aplikacija i nešto zaraditi. U svakom slučaju, ako je u dobrom stanju, nemojte to baciti, jer možete je darovati prijateljicama ili u dobrotvorne svrhe te tako usput napraviti i dobro djelo.
 
 
3. Stare kutije i vješalice
 
Zar vam treba još nešto, osim odjeće, što će nepotrebno zauzimati mjesto u vašem ormaru? Što će vam stare, puknute vješalice, na kojima već neko vrijeme ne visi ništa jer su neupotrebljive? A sigurni smo i da vam ne trebaju baš sve te nagomilane kutije na dnu ormara te da biste lako sve iz njih mogli potrpati u jednu ili dvije. Riješite se i toga.
 
4. Odjeća u uzorcima i bojama koje nisu vaš stil
 
Jednom ili nekoliko puta u šopingu vas je uhvatila žuta minuta pa ste kupili nešto što se uopće ne uklapa u vaš stil? Nema veze, svima se to zna dogoditi, a takvi komadi nabijaju nam posebnu grižnju savjesti jer ih baš nikad ne nosimo. Vrijeme je da se oprostite od njih i zaboravite ih.
 
 
5. Poderane traperice
 
Iako se nose i trenutno se mogu kupiti baš u svim dućanima, ovdje nije riječ o takvim poderanim trapericama, nego o onima koje ste kupili u jednom komadu i iskidali u nošenju. One ne izgledaju kul, pogotovo ako su poderane između nogu ili na stražnjici. Njih slobodno bacite u smeće, jer takve traperice ne trebaju nikome.