Želite vezu punu avantura? Ova tri horoskopska znaka su idealni partneri za vas

Foto: John Schnobrich/Unsplash

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZA neke ljude romantika podrazumijeva naručenu hranu, Netflix i raniji odlazak u krevet, dok su drugi željni avantura u vezi, piše Elite Daily.

Ako pripadate drugoj skupini i tražite partnera koji će vas uvijek iznenađivati kad ste zajedno, to ćete sigurno pronaći kod jednog od ova tri horoskopska znaka.

Ovan

Kada je u pitanju impulzivnost, Ovnovi su glavni. Samouvjereni i hrabri, ljudi rođeni u ovom vatrenom znaku osjećaju potrebu pomicati granice, pogotovo kad trebaju oduševiti svog partnera. Svaki spoj mora biti bolji od prethodnog. Ovaj znak je izuzetno velikodušan i neće oklijevati platiti kako bi s partnerom otišao na skakanje padobranom ili na jedrenje. Zabavni i avanturistički događaji su za Ovna neprocjenjivi.

Blizanci 

Blizanci su možda neodlučni, ali znaju se dobro provesti. Poput Ovna, Blizanci su impulzivni, žive u trenutku, često slijede svoju ćud, a ne planove. Oni predstavljaju znak dualnosti, pa nikada ne znate što možete očekivati od njih. Mislite da idete u kino sa svojim dragim partnerom Blizancem? Razmislite ponovo. Vjerojatno ćete završiti u klubu ili na letu za Bangkok prije nego što noć završi.

Strijelac

Strijelac je glavni avanturist zodijaka i ne može se pripitomiti. Sva ta nemirna energija dovodi do improviziranih odluka i ekspedicija. Iako se Strijelci ne vole vezati, presretni su ako završe u vezi koja je jednako živa koliko i oni. Obožavaju prirodu i neistražene teritorije. Sviđa li vam se ideja putovanja bez karte? Ako je odgovor da, onda biste definitivno trebali izlaziti s ovim znakom.

Vrijeme koje provodite s partnerom ne mora uvijek biti uzbudljivo da biste vezu smatrali zanimljivom. Ali ako želite vezu koja je puna iznenađenja, vjerojatno biste trebali biti u vezi s jednim od ova tri znaka, jer oni uvijek traže avanturu.