Žena s "najsexy tijelom na svijetu" otkrit će vam tajnu svog izgleda

Foto: Screenshot Youtube, Instagram

A MI ćemo svakako primiti na znanje njezine savjete.

Radi se naravno o Teyani Taylor, koja je svjetsku slavu postigla nakon što se polugola pojavila u spotu Kanyea Westa za pjesmu "Fade", otplesala pritom odličnu koreografiju te sve ostavila bez daha savršeno isklesanim tijelom.
 
 
Od spomenutog videa prošla su dva mjeseca, a lijepa Teyana nikada nije bila zaposlenija. Tako je nedavno na Instagramu najavila i otkrivanje svih fitness tajni, kako bi i druge žene mogle postići ovakvu formu.
 
 
25-godišnjakinja tako se sprema izbaciti video pod nazivom "Fade 2 Fit", a na istoimenoj službenoj stranici, možete se prijaviti za nadolazeći fitness program, koji će se temeljiti uglavnom na plesnim pokretima.
 
 
"Svi me pitaju kako uspijevam biti u takvoj formi. Želite li saznati moju tajnu, prijavite se i saznajte više o programu", napisala je Teyana, koja je i prije manje od godinu dana postala majka preslatke djevojčice.
 
 
Teyana je i na simpatični način podsjetila sljedbenike kako je "Nova godina iza ugla", a kako već znamo duboko u sebi, biti će lakše započeti novu, 2017. godinu sa što čvršćim tijelom te pozitivnijim dojmom o samima sebi.