Žene s oblinama kojima se divimo

NAJSLAVNIJE svjetske glumice i starlete u prošlih nekoliko godina bile su žene s oblinama. Sjetimo se samo Marylin Monroe koja se i danas smatra najpoznatijim seks simbolom, i njezine zanosne figure kojom je izluđivala muškarce. Koliko god se modni dizajneri trudili promovirati trend premršavih cura ispijenih lica, žene koje često sjede u prvim redovima takvih revija slave svoje obline i ženstvenost. One su jedne od najuspješnijih žena današnjice i njihova tijela se nalaza na mnogim naslovnicama modnih časopisa, a ipak se nikad nisu odrekle svojih oblina i zbog čega ih i volimo.

Beyonce

Ona pršti od samopouzdanja te u svojim pjesmama ponosno pjeva o zanosnim ženskim oblinama. Iz jedne takve pjesme proizlazi i riječ ''bootylicious'' koji je Beyonce popularizirala a opisuje okrugle, velike i "sočne" guze baš poput njezine.

Kim Kardashian


Pune grudi, velika guza i uski struk, zvuče, a i izgledaju kao ideal ženske ljepote. Tijelo poput pješčanog sata vratila je u modu i nije pokleknula trendu mršavica. Kim je također otkriva da se divi tijelu svoje kolegice Beyonce te da ju ona inspirira kako bi više vježbala i dovela svoje raskošne obline do savršenstva.

Jennifer Lopez


Vlasnica najpopularnije svjetske guze, spominjane u mnogim pjesmama, filmovima i često proglašavana najpoželjnijom guzom na svijetu, danas izgleda bolje no ikad.
"Oduvijek sam se osjećala vrlo ugodno u svojoj koži. Nikada na sebe nisam gledala u negativnom svjetlu", rekla je prekrasna latina u intervjuu za časopis Marie Claire.

Shakira


Još jedna prekrasna latina koja se ne uklapa u tipičnu sliku ljepotice koja nosi "size 0", ali je to ne sprječava da se osjeća lijepom i privlačnom. Iako Shakira za sebe često govori da se ne smatra seks simbolom, upravo ju je njen seksepil koji proizlazi iz zavodljivog mrdanja guzom u kombinaciji s egzotičnim pokretima učinio velikom zvijezdom.
 
Christina Hendricks


Ne smijemo zaboraviti ni vatrenu crvenokosu, koja je sve oduševila u seriji "Momci s Madisona" a nakon prošlogodišnje dodjele Emmyja sve se češće nalazi pri vrhu popisa najprivlačnijih žena. Nedavno je otkrila tajnu svog samopouzdanja, rekavši kako joj njezin muž svakodnevno govori koliko je lijepa te joj na taj način "pumpa" ego.