Zlatna holivudska cura u haljini nikad dubljeg dekoltea

Foto: Getty, Splash News

27-GODIŠNJA glumica i Oskarovka izgleda bolje nego ikad.

Radi se o holivudskoj miljenici Jennifer Lawrence koja se posljednjih mjeseci povukla iz javnosti zbog prekida s 21 godinu starijim redateljem Darrenom Aronofskym, ali i zbog brojnih poslovnih obaveza.
 
 
No posljednjih dana plijeni pozornost gdje god se pojavi, a nakon elegantne crne haljine na preksinoćnjoj dodjeli nagrada BAFTA u Londonu, zgodna plavuša uskočila je u vrlo seksi haljinu s dubokim dekolteom.
 
 
Povod je bila londonska premijera njezinog novog filma Red Sparrow na kojoj su sve oči bile uperene u nju i nešto otvoreniju haljinu nego što smo navikli viđati na njoj, no unatoč tome, zlatno-šareni komad sa šljokicama stajao joj je kao saliven.
 
 
Osim toga, glumica se napokon odlučila za nešto drugačiju frizuru osim ravne kose koju najčešće nosi, a raskošne lokne bile su pun pogodak.
 
 
 
Nešto kasnije iste večeri, Jennifer se na afterpartyju filma pojavila u još jednoj upečatljivoj kombinaciji crvene haljine i bež kaputa, a jedva čekamo vidjeti što će nositi na jednoj od najvažnijih noći u Hollywoodu - dodjeli Oscara koja nas očekuje 4. ožujka.