Zločesti dečki (i zašto ih volimo)

PETER PARKER je krasan i fin dečko i volimo kada obučen u odijelo Spidermana spašava grad, ali svaka će se žena složiti: puno je zanimljiviji i privlačniji u simbiozi s opakim Venomom. Ted Mosby je u teoriji idealan dečko kojega želimo odvesti doma mami, ali Barney Stinson uvijek dobiva sve djevojke. Svaka žena kaže da želi dobrog, pažljivog dečka, no je li to stvarno istina? Većina nas duboko u sebi želi zločestog dečka koji će biti barem malo dobar prema nama, a razlozi su brojni.

Nedostupni su

Kada bi dečki bili hrana, dobrica bi bio pečena purica koju ste dobili na pladnju, a ovaj loš dečko divljač za koju se morate jako potruditi ako je želite okusiti i još postoji šansa da ne izađete živi iz bitke. Neke djevojke vole loviti i uvijek će odabrati divljač prije peradi, a ove druge bit će sretne sa svojom puricom koja nigdje neće pobjeći. Stvar je naravno u ukusima, ali svaki lovac će vam reći - ono što uloviš sam puno je slađe.

Nepouzdani su


Dobrica je kao Volvo, kvalitetan, pouzdan, za ugodne obiteljske vožnje i izlete, a bad boy je nabrijani sportski auto od kojega ti adrenalin skače pri samoj pomisli na ludu vožnju. Bad boy će garantirano mamiti poglede drugih, što će u većini djevojaka izazvati potrebu da on bude samo njen. S njim nikada ne znaš na čemu si, ali upravo zato i je tako uzbudljivo.

Nije ih briga


Dobrica će paziti na tvoje osjećaje, pitati kako ti je prošao dan i znati sve tvoje želje i strahove, a bad boy će misliti samo i isključivo na sebe. Ako više voliš primati nego davati, dobrica je optimalan izbor, a za one koje vole biti iscijeđene do zadnje kapi, bad boy je prava stvar.

Balet vs. heavy metal u krevetu


Dobrice su u krevetu vrlo često nježni, pažljivi, i vole voditi ljubav dok te gledaju u oči tražeći tvoju dušu; zločesti dečki su vatreni, intenzivni i strastveni. Ne kažemo da dobrica tu i tamo ne može "potegnuti" u krevetu, ali jedna noć s bad boyem ekvivalent je 10 nježnih noći s dobricom.

Znaju što žele


I ne boje se to dobiti. Dobrica će  gledati djevojku koja mu se sviđa iz prikrajka i smišljati sonete koje bi joj jednog dana, kada mu se testisi spuste, mogao recitirati. Bad boy uzima što želi, kada to želi i to je iznimno seksi.

Samopouzdanje kao afrodizijak

Sama pojava bad boya u prostoriji može uzburkati atmosferu, jer iz njega isparava samopouzdanje, a upravo je to ono što je ženama neodoljivo. Neopisivo je dobar osjećaj biti kraj muškarca koji je iznad svih ostalih u prostoriji.

Ne trebaš mu

Bad boy odmah u startu pokazuje jedno - ti si potpuno zamjenjiva roba. Ako nećeš ti, ima drugih koje hoće, a to je prosječnoj ženi, sklonoj mazohističkom ponašanju, i više nego dovoljan razlog da ga želi imati.

Ne pokazuju emocije

Misteriozni tip uvijek će imati prednost pred onim koji ti je spreman otvoriti dušu i dopustiti da ga čitaš kao knjigu. Ovo je sasvim logično, jer tko želi čitati knjigu kojoj već zna kraj ako ima izbor uzbudljivog akcijskog trilera?