Znakovi da će te kad-tad razočarati

Foto: Reserved

NEKA je razočaranja nemoguće predvidjeti, ali kad su veze u pitanju, vrlo često samo ignoriramo znakove da je razočaranje iza ugla i da frajer s kojim se viđamo nema ozbiljne namjere s nama. Ovo su signali koji te upozoravaju da će te razočarati.
 
Ne upoznaje te s frendovima
 
On će to upakirati kao želju da te ima samo za sebe i da te ne želi dijeliti s nekim, no istina je najčešće puno drugačija. Frajer koji te ne upoznaje s frendovima jednostavno ne želi da si uključena u taj, gotovo najvažniji dio njegovog života.

Planove ne shvaća ozbiljno
 
Bilo da je riječ o nešto većim planovima, primjerice kako ćete zajedno provesti vikend ili o sitnicama kao dogovor za kavu koji često u zadnji čas otkazuje, muškarac koji se ne drži planova je muškarac kojem jednostavno nije stalo.

Ne želi pričati o prošlosti
 
Svatko ima stvari koje će radije prešutjeti u vezi, ali ako frajer s kojim provodiš vrijeme šuti kao zaliven na svaki spomen prošlih vremena, vrlo je lako moguće da nešto skriva.

Živi za trenutak
 
U doslovnom smislu. Ne govorimo o njegovom spontanom duhu koji se nikad ne želi primiriti, govorimo samo o frajeru koji se ne želi obvezati ni na što, pa čak ni raditi planove za sljedeći tjedan. On će reći da je to zato što voli imati sve opcije otvorene, a neće ti reći da tu podrazumijeva i opciju vaše veze.