Znakovi da imaš posla s "high-maintenance" frajerom

Foto: Moikana

"HIGH-MAINTENANCE" - pogrdni izraz koji se najčešće koristi za opis žene koja je skupa i komplicirana za održavanje. 
 
Frizeri, pedikeri, skupa odjeća, konstantni zahtjevi i potreba za komplimentima… High-maintenance žene ne idu na čast ženskom rodu, ali nekako nam se čini da se jako rijetko priča o high- maintenance muškarcima. Ovo su znakovi da imaš posla s jednim upravo takvim, a naš je savjet da bježiš od njega čim prije.
 
Živi za teretanu
 
Frajeri koji idu u teretanu i brinu o svom tijelu su super, ali ovaj tip je sve odveo malo predaleko. On će pričati o teretani i kad nije u njoj, njegov život se vrti oko planiranja obroka, a ako slučajno pomisliš kako bi bilo baš zgodno naručiti pizzu, dok navečer gledate film, on će ti održati monolog o zdravoj prehrani. O sendviču na benzinskoj da ne pričamo - ako putujete zajedno, on putuje s tupperwareom u kojem su pileća prsa. Malo naporno, zar ne?
 
Sve shvaća osobno
 
Sve što se događa, događa se zbog njega. Onaj frajer koji "vozi kao idiot" ispred njega, vozi tako da bi baš njemu pokvario dan. Žena na šalteru namjerno baš njemu želi zagorčati dan, benzin je poskupio baš njemu, sve se događa baš isključivo njemu. Takav će frajer često započinjati svađe zbog stvari koje drugi ni ne primjećuju, a vjerujemo kako ne želiš biti pored (baš) njega kad se to događa.
 
Njegova frizura je svetinja
 
Shvaćamo važnost dobre frizure, ali nikada nećemo shvatiti muškarce koji se ozbiljno naljute ako im netko malo pokvari njihovu. Muškarac koji provede 45 minuta pred ogledalom, kako bi njegova frizura bila savršena, nije muškarac pored kojeg želiš biti. Svatko ima svoje prioritete, ali ovo je stvarno besmisleno.
 
Ne jede meso i terorizira ostale
 
Nemamo ništa protiv vegetarijanaca i vegana - tip o kojem pričamo je tip koji će terorizirati sve mesojede za stolom, jer on ne jede meso. S takvim će svaki izlazak u restoran biti noćna mora, a ako idete u grupi, uvijek možeš očekivati da će započeti svađu s ljudima koje će pokušati preobratiti na svoj način. Ovo se odnosi i na sve ostale slučajeve u kojima on misli kako je njegov način jedini način.