Znakovi da se frajer odljubljuje od tebe

Foto: Instagram

BILO da je riječ o velikoj ljubavi koja se istrošila ili o strasti koja je došla do kraja, odljubljivanje je uvijek bolno i naporno, pogotovo ako si ne želimo priznati da se upravo to događa s osobom za kojom smo ludi. Ovi znakovi ti se možda neće svidjeti, ali što ih prije prepoznaš, prije ćeš krenuti dalje:

Ponaša se nezainteresirano

Nezainteresiranost je lako prepoznati, no vrlo često smišljamo i izlike koje dokazuju da je to samo faza. Ako muškarac neko vrijeme izgleda potpuno nezainteresirano za tebe, to nema veze ni s poslom ni s povećanim stresom - jednostavno je izgubio interes.

Krivi te za sve

Sitnice na koje nemaš nikakav utjecaj odjednom su tvoja krivica, a on će jedva dočekati da ti to i kaže. Nažalost, u takvim je situacijama jasno da frajer samo traži razlog za svađu, a sve kako bi si smanjio grižnju savjesti jer se odljubio.

Čini se da te izbjegava

Na početku je mijenjao raspored kako bi te vidio, a sad se čini da ga mijenja kako bi te izbjegao?

Kad muškarac osjeti smanjenu potrebu za društvom žene, povući će se, ne samo zato što mu nije do druženja, nego i zato što mu je neugodno zbog činjenice da ga sve manje zanimaš.

Radi planove bez tebe

Njegov raspored je odjednom prepun aktivnosti koje te ne uključuju i čini se da odbija napraviti vremena za vas dvoje. Mnogi muškarci u fazi odljubljivanja rade sve kako bi se što manje viđali s osobom s kojom su u vezi jer žele izbjeći situaciju u kojoj moraju lagati.