10 korisnih proizvoda ispod 100 kuna koje treba svako kućanstvo

Foto: Instagram, sve.hr, DM, Konzum

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji nam se i samima sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KVALITETNI i korisni proizvodi ne moraju biti skupi. Prikupili smo deset povoljnih proizvoda za kućanstvo koji će vam svakodnevno koristiti. Za 100 kuna ili manje možete biti učinkovitiji u kuhinji, ukloniti neželjene mucice s odjeće ili se pak riješiti moljaca mirisnim vrećicama. 

Mrežica za odvod

Mrežice za odvod su iznimno korisne, bilo u kuhinjskom sudoperu ili kupaonskom umivaoniku i kadi. Zadržat će kosu, ostatke jela i spriječiti začepljivanje odvoda. Naš izbor su dm Profissimo mrežice od nehrđajućeg čelika, dolaze u pakiranju od 2 komada i koštaju samo 8.90 kuna. 

Čistač za mucice

Mucice na majicama, hlačama, kaputima ili pokrivačima učinkovito i efikasno uklanja ovaj čistač tkanine. Sustav trostrukih oštrica osigurava maksimalnu nježnost prema tkanini i zato je naš izbor Sencor čistač tkanine SLR 33 koji košta 45 kuna. Odjeća će vam izgledati kao nova. 

Kafetijera

Kafetijera Cecotec Mimoka 300 Shiny idealna je za sve koji si žele doma pripremiti ukusnu šalicu kave. Izrađena je od visokokvalitetnog taljenog aluminija te omogućuje pripremu kave s najboljom aromom. Može se koristiti na svim kuhalištima te ima kapacitet od 150 mililitara, što je idealno za 3 šalice kave. Krasi ju ergonomska ručka koja se ne zagrijava, košta 75 kuna i možete ju kupiti na sve.hr

Čajnik

Ljubitelji čaja u svom kućanstvu svakako bi trebali imati kvalitetan čajnik. Altom Design u sebi ima gustu cjediljku koja osigurava potpuno odvajanje listova čaja od kuhanog napitka. Staklo mu je jednostavno za čišćenje te ergonomski dizajnirani detalji vrča povećavaju udobnost svakodnevne upotrebe. Košta 79 kuna i može se kupiti na sve.hr.

Sjeckalica za luk

Ljudi koji su u životu sjeckali luk za potrebe jela znaju da to iskustvo mogu popratiti suze i osjećaj peckanja u očima. Upravo zato je ručna sjeckalica idealan proizvod za svako kućanstvo, a mi smo izabrali ručnu sjeckalicu Altom Design. S njom možete brzo i precizno usitniti luk, ali i drugo povrće. Košta svega 49 kuna i možete ju kupiti na sve.hr.

Digitalna kuhinjska vaga

Kuhinjska je vaga jedno od osnovnih pomagala u kuhinji koja mogu pojednostaviti pripremu hrane. Posebno su korisne kod pripreme kolača kada je potrebno sve precizno izvagati. Home Digitalna kuhinjska vaga po cijeni od 69.99 kuna naš je izbor, a možete ju kupiti u Konzumu

Mirisne vrećice protiv moljaca

Nema ništa gore nego kada se na omiljenom odjevnom predmetu pojave rupice od moljaca. Upravo zato biramo Raid mirisne vrećice protiv moljaca koje aktivnom supstancom i mirisom lavande štite odjeću i tkanine od moljaca i njihovih jajašca do 3 mjeseca te ne ostavljaju tragove na odjeći. Možete ih kupiti u dm-u po cijeni od 27.90 kuna. 

Filter protiv neugodnih mirisa za kantu za smeće

Nezaobilazan pomagač u kućanstvu je svakako filter protiv neugodnih mirisa, a naš odabir su dm Profissimo univerzalni filteri za vrećice. Možete ih koristiti u kantama za otpad i za pelene, ali i u WC-u za mačke i ormarićima za cipele. Djeluju i do četiri mjeseca. Koštaju 14.90 kuna i dolaze u pakiranju od 3 komada. 

Dugi kablovi za punjenje mobitela

Dugački kablovi za punjenje izuzetno su praktični te uz njih ne morate prerano isključiti mobitel s punjača i kasnije zbog toga požaliti. Naš izbor je Swissten USB/microUSB podatkovni kabel s visokokvalitetnim tekstilnim omotom i metalnim nastavcima konektora. Dugačak je 2 metra, dolazi u crnoj, sivoj, zlatnoj, plavoj i zelenoj boji te košta 38 kuna. Možete ga kupiti na sve.hr.

Spužvica za otklanjanje mrlja

Svako kućanstvo treba imati spužvice za otklanjanje mrlja, a mi biramo DM Profissimo gumice koje posebno dobro uklanjaju mrlje od kave, čaja i crnog vina, kamenac, tragove kemijske olovke i bojica, ali i tragove obuće na podu, osušenu prljavštinu i masnoću na kuhinjskim uređajima i štednjacima. Koštaju 16.90 kuna i dolaze u pakiranju od 6 komada. 

Pročitajte više