360 eura krema: Prada lansira proizvode za njegu lica i šminku

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRADA je odlučila proširiti svoju ponudu na dvije nove kategorije - šminku i proizvode za njegu kože i to počevši od 1. kolovoza. Marka, koja ima licencno partnerstvo s L'Oréal Luxe, doživjela je uspjeh sa svojim nedavnim lansiranjem ženskog Paradoxe mirisa, tako da ove nove kategorije vidi kao očiti sljedeći korak.

Pradina šminka i proizvodi za njegu kože debitirat će izravno potrošačima putem prada-beauty.com i prada.com 1. kolovoza, s naknadnim predstavljanjem u Harrodsu i Selfridgesu u Londonu 18. kolovoza; zatim Douglasu u Münchenu, Frankfurtu i Dusseldorfu u Njemačkoj i Rinascenteu u Rimu u listopadu, prenosi WWD.

Cijene od 45 eura naviše

"Nakon spektakularnog lansiranja Prada Paradoxea 2022. godine, kojim je marka ponovno uspostavljena na čelu ženskih mirisa, lansiranje Skin and Colour otvara novo poglavlje koje će marku podići do novih visina", rekao je Cyril Chapuy, predsjednik L’Oréal Luxea, opisujući kolekciju kao "suvremenu luksuznu ljepotu".

Marka je i otkrila pojedine cijene, pa će tako ruž koštati 45 eura, 80 eura će biti sjenila i 360 eura krema.

Ovu vijest je Prada podijelila i na svom Instagram profilu pa se tako u videu ne početku članka mogu vidjeti proizvodi i luksuzna pakiranja istih. "Nevjerojatno lansiranje", "Napokon", "Jedva čekam", "Veselim se isprobati sve te proizvode", "Vau, samo pakiranje je predivno", "Zaljubila sam se", samo su neki od komentara na Instagramu ispod objave. 

Pročitajte više