Adidas predstavio novu verziju Samba s prozračnim mrežastim dizajnom

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU sportske obuće, svaka nova inovacija donosi uzbuđenje. Ovaj put adidas je ponovo zadivio svoje obožavatelje predstavljanjem najnovije verzije svojih ikonskih Samba, s prozračnim mrežastim dizajnom koji obećava udobnost i svježinu.

Ove tenisice pružit će vam osjećaj lakoće i svježine tijekom cijelog dana

Sambe su nastale još davne 1950. godine, prvotno namijenjene za korištenje na nogometnim terenima. Njihova popularnost se proširila i izvan sportskih krugova, a adidas je uspio održati njihovu atraktivnost kroz godine, prilagođavajući ih suvremenim trendovima i tehnologijama.

Nova verzija Samba ističe se svojim prozračnim mrežastim dizajnom koji pruža dodatnu ventilaciju i udobnost. Ova inovacija odgovara zahtjevima suvremenog načina života koji se sve više fokusira na udobnost i funkcionalnost. Bez obzira na to jeste li aktivni sportaš ili netko tko voli opušten stil, ove tenisice pružit će vam osjećaj lakoće i svježine tijekom cijelog dana.

Nova verzija adidasovih Samba, OG "Cardboard", s prozračnim mrežastim dizajnom, obogaćenim kožnim prugama i detaljima od antilopa na T-prstima u smeđim tonovima, predstavlja spoj udobnosti i elegancije. Ove tenisice sada su dostupne u odabranim adidasovim trgovinama i online po cijeni od 120 eura.

Pročitajte više