Ako mrzite ribati dno pećnice, voljet ćete ovaj dodatak

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČIŠĆENJE pećnice je vjerojatno jedan od gorih i težih zadataka, ali kvalitetna podloga koja se postavlja na njezino dno može olakšati ovaj neophodan pothvat. Njih smo otkrili zahvaljujući TikToku, a one funkcioniraju tako da se postave na dno pećnice i onda prilikom pečenja hvataju kapljice, zagorene komadiće i druge ostatke kuhanja. Također, mogu se izvaditi i oprati (ručno ili u perilici posuđa). 

@mommylifesquad These oven liners are amazing! #ovencleaning #cleaningtiktok #ovenliner #ovenhacks #cleanhometips ♬ original sound - Mommy Life Squad
@karenakaginger Replying to @adelle058 #overliner #hate #cleaning #ovens ♬ original sound - Bargains by Karen
@aestheticallyinhome

Good old Amazon🖤

♬ Keeping Your Head Up - Birdy

"Podloge za pećnicu su najbolje", "Obožavam svoje, imam i podloge za hladnjake. Sve sam ih kupila na Amazonu", "Oh, zašto sam tek saznala za ovo", "Volim svoje podloge za pećnicu, minimalno čišćenje pećnice", neki su od komentara ispod tih videa. 

Mogu se kupiti na njemačkom Amazonu

Ovakve podloge za pećnicu našli smo na njemačkom Amazonu, izdvojili smo ih nekoliko ispod. 

Spares2go univerzalna teflonska podloga za pećnicu, 2 kom., Amazon, 12.99 eura (97.87 kn)
BBQ Grill neljepljiva podloga, Amazon, od 9.89 eura (74.52 kn)
Wenko zaštitna podloga za pećnicu, Amazon, 9.83 eura (74.06 kn)

Pročitajte više