Ako su vam se AirPodsi ispraznili, pokušajte ovaj trik

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO često zaboravljate napuniti AirPodse, a imate iPhone 15, postoji jednostavno rješenje uz koje možete izbjeći ovu neugodnu situaciju. Sve što vam treba je USB-C u USB-C ili USB-C u Lightning kabel kako biste AirPodse mogli napuniti pomoću svoje iPhonea.

Kako napuniti AirPodse?

Postupak je vrlo jednostavan. Jedan dio kabela uključite u AirPods kutiju, a drugi dio u iPhone 15. Održite oba uređaja spojenima dok svjetlo AirPodsa ne postane zeleno. I to je to! Vaše slušalice su pune.

Apple nije istaknuo kolika je brzina punjenja AirPodsa iPhoneom 15, no vjerojatno je sporije nego da ih punite uz pomoć standardnog punjača, piše TechRadar. Stoga je ovu metodu bolje koristiti za manja punjenja slušalica dok ste u pokretu, a ne za kompletno punjenje.

Iako se slušalice ne mogu bežično puniti iPhoneom, to je mogućnost na kojoj Apple već neko vrijeme radi.

Pročitajte više