ANKETA Argeta ima nove bezmesne paštete s okusom mesa

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PONUDI Argete stvorile su se nove paštete. Ono što je kod njih posebno je to što su veganske, ali s okusom kao kokošje. Uz to, istaknut je i natpis "meatless", što znači "bezmesno", a kako su veganske, znači da su bez sastojaka životinjskog porijekla.

Veganske paštete od graška i slanutka

Paštete su predstavili i na svojim društvenim mrežama. "Izokrenuli smo paštete. Predstavljamo Argeta Meatless: gdje inovacija susreće tradiciju na najukusniji način. Zamislite paštetu koja ima okus piletine, ali je u potpunosti biljnog porijekla", piše u objavi. Pojasnili su kako su paštete rađene od proteina graška i slanutka.

"Probao sam vašu bezmesnu pileću paštetu i odlična je, ima isti okus kao i prava pileća pašteta", "Sve je to super, ali poanta je da nema okus mesa", "Kokošja. Meatless. Zanimljivo", neki su od komentara na Instagram objavu.

Paštete smo pronašli u Intersparu. Dolaze u pakiranjima od 95 grama, a cijena im je 1.89 eura. Pregledom sastava utvrdili smo kako doista nema proizvoda životinjskog porijekla te kako su paštete uistinu veganske.

Pročitajte više