ANKETA Čips, keksi ili čokolada, što radije birate?

Foto: Shutterstock/kaufland.hr/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO svi s vremena na vrijeme dobiju želju za slatkim ili slanim zalogajem, ovisno o vlastitim preferencijama. Taj slatki ili slani međuobrok čini da se osjećamo dobro dok grickamo svoju najdražu poslasticu. No grickalice valja jesti umjereno i s njima ne treba pretjerivati, ali tu i tamo se u redu počastiti.

Kada su u pitanju slane grickalice, većina nekako poseže za čipsom, štapićima, perecima i sličnim. Što se tiče slatkog, mnogima je vjerojatno prvi odabir čokolada. No da bi utažili svoju želju za grickanjem, bilo slatkog ili slanog, neki pak biraju zdravije opcije. 

U Kauflandu se može naći širok asortiman proizvoda, pa tako i slatkog, slanih grickalica te zdravih opcija za grickanje. Kaufland u svom asortimanu ima više od 10.000 proizvoda poznatih marki, ali i više od 4000 proizvoda vlastitih robnih marki. Za one koji traže alternative mesu tu je K-take it veggie asortiman, dok oni koji traže proizvode bez glutena ili laktoze njih mogu pronaći u K-free asortimanu. 

Nadalje, Kaufland ima i K-Bio asortiman koji nudi proizvode ekološkog uzgoja i namirnice prvoklasne organske kvalitete. Tu je i K-Classic asortiman koji nudi proizvode po diskontno niskoj cijeni, a K-Favourites asortiman nudi pomno odabrane proizvode po niskim cijenama. 

Pregledali smo ponudu Kauflandovih robnih marki i ovaj put se fokusirali na slatke i slane zalogaje i izdvojili ih u anketi. Vi nam recite koji je vama od ovih navedenih proizvoda najbolji.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Kaufland Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više