ANKETA Koji Twix vam je bolji, bijeli ili originalni?

Foto: Index/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIJELI TWIX nije novitet, ali ima tendenciju da nestane pa se ponovno pojavi na policama. Twix White ima preljev od bijele čokolade preko hrskave pločice od karamele. Originalni Twix prvotno je proizveden 1967. u Ujedinjenom Kraljevstvu i to pod imenom Raider, kasnije kada je predstavljen na američkom tržištu, ime mu je promijenjeno u Twix. 

Foto: Shutterstock

Kroz godine Mars je izdavao nove okuse ovog popularnog slatkiša koji se od 1999. prodaje diljem svijeta. White ili bijeli Twix se prvo pojavio u UK-u i Europi kao limitirana verzija još 2005. i onda su ga kroz godine vraćali na police, a od 2017. je ova limitirana verzija postala trajna. 

>>Ovo je 5 najboljih čokoladica svih vremena

Mi smo bijeli Twix od 46 grama našli na policama kvartovske trgovine na zapadu Zagreba po cijeni od 0.99 eura (7.46 kn), ali i druge trgovine ga imaju pa se tako u Konzumu prodaje po cijeni od 0.89 eura (6.71 kn). Probali smo ovaj bijeli Twix i draži nam je ipak originalni, vama?

Pročitajte više