Anne Hathaway privukla poglede u jednostavnoj Gap haljini

Foto: Profimedia/Instagram/gap.com.hr/hm.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GAP je brend za koji svi znamo, ali je pomalo zanemaren u zadnje vrijeme, barem na našem prostoru. To se evidentno mijenja jer na njega je "bacila oko" Anne Hathaway, koja je oduševila u dugoj košulji-haljini ispod koje je nosila korzet. Najavila je ne samo dolazak ljeta već i veliki povratak brenda.

"Točno ovomu sam se nadala"

Haljina koju je nosila je iz Gapa, a za nju ju je prilagodio kreativni direktor brenda Zac Posen. Prema riječima Erin Walsh, stilistice Anne Hathaway, ona i Posen su bili inspirirani Audrey Hepburn u filmu Praznik u Rimu.

"Tako je prekrasna", "Predivna je u bijelom", "Savršenstvo", "Točno ovomu sam se nadala od Zaca Posena u Gapu", "Nadam se da će Zac dizajnirati i odjeću za muškarce", "Zac može svaki komad odjeće pretvoriti u umjetničko djelo", neki su od komentara na Instagramu.

Prema glasinama, haljina bi trebala biti dostupna, no još uvijek nije poznato kad. No, bez obzira na to što ova haljina još nije dostupna za prodaju, Gap i druge trgovine trenutno u svojoj ponudi imaju slične komade.

Midi košulja-haljina od mješavine lana, Gap, 89.95 eura
Midi košulja-haljina kratkih rukava, Gap, 59.95 eura
Košulja-haljina od mješavine lana, H&M, 59.99 eura
Bijela košulja-haljina, Zara, 39.95 eura

Pročitajte više