Apple stvarno želi da svoj iPhone 11 ili iPhone 12 nadogradite na iPhone 15

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IMATE li iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ili iPhone 12 Pro Max? Ako je odgovor potvrdan, Apple vam preporučuje nadogradnju na jedan od novih modela iPhonea 15. Tvrtka je čak kreirala posebnu stranicu na svojoj web lokaciji kako bi vas uvjerila u potrebu za nadogradnjom.

Nazvana "Zašto nadograditi", stranica je posebno usmjerena na korisnike starijih modela iPhonea 11 i iPhonea 12. Ako imate iPhone 13, iPhone 14, iPhone XS, iPhone XR ili iPhone X, nova web stranica neće biti korisna za vas.

Ako posjedujete jedan od navedenih uređaja, Apple će detaljno opisati razlike između vašeg uređaja i novijeg modela iz obitelji iPhone 15. 

Apple ističe brojne inovacije i poboljšanja u novom modelu, uključujući performanse, kameru i druge značajke. Na primjer, novi iPhone 15 donosi Dynamic Island i glavnu kameru od 48 MP, što su funkcije koje nedostaju u starijim modelima. Međutim, pitanje koje se postavlja je koliko su ova poboljšanja zaista bitna za prosječnog korisnika i vrijedi li investirati u novi telefon.

Naravno, odluka o nadogradnji na iPhone 15 ovisi o mnogim faktorima, uključujući vaše osobne potrebe, budžet i koliko ste zadovoljni trenutnim uređajem. Ako ste znatiželjni, posjetite Appleovu novu stranicu i pročitajte zašto oni vjeruju da biste trebali nadograditi.

Pročitajte više