"Apsolutno odličan": Ove proizvode dm robnih marki kupci posebno hvale

Foto: dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: dm Hrvatska

STIGAO je novi dm-ov katalog koji donosi zanimljive novitete, ali i pažljivo odabrane proizvode dm robnih marki, koji su savršen spoj kvalitete i pristupačne cijene.

No osim toga, novi dm-ov katalog donosi i neke pogodnosti - kao što je 10 x više bodova na dm active beauty kartici prilikom kupnje proizvoda dm marke. Ovo vrijedi i u prodavaonicama dm-a i u online shopu uz prethodnu aktivaciju eKupona. Pogodnost traje do 31. siječnja. 

Tako se do kraja mjeseca možete opskrbiti proizvodima marki kao što su Baleaalverde, babylove (*ponuda se ne odnosi na specijalne i početne dojenačke mliječne pripravke), Denkmit, dmBio, Dontodent, ebelin, Ivorell, Jessa, Mivolis, Profissimo, Sanft & Sicher, s-he, trend !t up i drugima te dobiti 10 x više bodova na svojoj dm active beauty kartici. 

Ako se dvoumite koje proizvode dm-ovih robnih marki staviti u košaricu, istražili smo koje kupci posebno hvale, ali i izdvojili neke svoje favorite. 

dmBio

U siječnju se prehrambene navike mnogih često mijenjaju, a najčešći povod tome su novogodišnje odluke. Mnogi donose odluke kao što su zdravija prehrana, smanjenje unosa šećera ili početak dijete. Nakon obilnih blagdanskih jela neki se odlučuju za detoksikacijske programe koji uključuju svježe sokove, salate i hranu bogatu vlaknima kako bi očistili svoj organizam.

U dm-u se mogu pronaći kvalitetne ekonamirnice za osviještenu prehranu kupaca, a mi smo izdvojili svoje favorite - dmBio jabučni ocat, dmBio slanutak, dmBio smjesu za falafel, dmBio kokosovo ulje i dmBio snack od riže i tamne čokolade

Neki kupci ističu da dmBio jabučni ocat, osim za hranu, koriste i za mršavljenje, a drugi za njegu kose. "U usporedbi s drugim jabučnim octom, dobrog je okusa i izgleda poput prirodno mutnog soka od jabuke", ističe jedan kupac u recenziji. 

dmBio smjesa za falafel je jedan od naših ultimativnih favorita, a mnogi kupci je isto hvale. "Ova mješavina falafela je uvijek u mojoj smočnici", "Ukusan proizvod", "Uvijek imamo 1-2 pakiranja u ormariću jer - ako ne znamo što kuhati - jednostavno se vratimo na ovo."

dmBio kokosovo ulje mnogi kupci, osim za kuhanje, koriste i za beauty rutinu, ali i neke druge namjene. "Već nekoliko dana koristim ovo kokosovo ulje za skidanje šminke i vodootporne maskare", "Kokosovo ulje nisam kupila za kuhanje, već za svoju beauty rutinu", "Jednostavno čudesno za mnoge stvari."


Balea

Balea je vjerojatno najpopularnija dm-ova robna marka, a obuhvaća širok spektar proizvoda za njegu kože, tijela, kose i više. Baleini proizvodi su popularni među potrošačima zbog svoje pristupačne cijene i kvalitete.

Izdvojili smo nekoliko preporuka Baleinih proizvoda. Balea tekući sapun med i mlijeko je mnogima omiljeni proizvod zbog odličnog omjera cijene i kvalitete, a i mi ga, priznajemo, redovito kupujemo. 

"Ova krema je jeftina, ali super!" piše u jednoj recenziji na dm-ovoj stranici za Q10 Energy 24-satnu kremu protiv bora. I drugi je kupci hvale i ističu da je kupuju svako malo, dok neki kažu da vide pomak i smanjenje malih bora. 

Mahom pozitivne recenzije imaju i drugi Balea proizvodi koje smo izdvojili, poput gela za tuširanje Sport Balea MEN. "Miriše svježe, nenadmašna cijena", "Super je praktičan jer je 3u1", "Uvijek ga rado kupujem."

Novost na dm-ovim policama su Glossy & Long šampon, kura i tretman za kosu marke Balea Professional. Ovi proizvodi jačaju kosu i popravljaju oštećene vlasi, a namijenjeni su dugoj kosi. "Moja kosa izgleda puno bolje", "Sviđa mi se nova formula, isprobat ću i ostatak nove linije", "Proizvod je apsolutno odličan", neke su od recenzija na dm-ovoj stranici za Glossy & Long tretman za kosu. 


Dontodent

Ova marka nudi širok izbor proizvoda za njegu usne šupljine, uključujući četkice za zube, paste za zube, tekućine za ispiranje usta i drugi pribor za oralnu higijenu. Kao i kod drugih robnih marki proizvoda za njegu u dm-u, Dontodent proizvodi su pristupačne cijene.

Pregledali smo proizvode koje kupci hvale na dm-ovom online shopu i izdvojili tri proizvoda - Clear Fresh pastu za zube, četkicu za zube s interdentalnim vlaknima i antibakterijsku vodicu za ispiranje usta

"Okus je ugodan i prirodno svjež, bez previše ljutine ili mentola", "Prvo sam kupila putno pakiranje za testiranje. Ali sada kupujem velika i jako sam zadovoljna. Cijena više nego povoljna", neke su od recenzija antibakterijske vodice za usta. 

Dontodent četkicu za zube s interdentalnim vlaknima kupci vole jer kažu da "dubinski čisti". Naime, zbog navedenih vlakana može s lakoćom doprijeti do međuzubnog prostora i temeljito ga očistiti. "Sigurno ću je kupovati opet i opet", kaže jedan kupac. 


babylove

Svi koji imaju mališane kod kuće zasigurno koriste neke od proizvoda babylove robne marke. U ponudi ima njegujuće kupke, kreme, losione, pelene, vlažne maramice i druge proizvode, a ni jedan babylove proizvod ne sadrži bojila ni konzervanse. Izdvojili smo svoje favorite - sensitive šampon, ulje za njegu, čišćenje i masažu s kamilicom te vlažne maramice s 99% vode

*Ponuda 10 x više bodova na dm active beauty kartici prilikom kupnje proizvoda dm marke se ne odnosi na specijalne i početne dojenačke mliječne pripravke robne marke babylove.


Denkmit

Sekcija za čišćenje nam je vjerojatno jedna od najdražih u dm-ovim prodavaonicama. Tu redovito kupujemo zalihe. Ispod smo izdvojili neke svoje favorite, ali i proizvode koje kupci hvale, poput Denkmit sredstva za čišćenje s octenom kiselinom, Denkmit abrazivnog mlijeka za čišćenje i Denkmit sredstva za čišćenje kupaonice

Denkmit sredstvo za čišćenje s octenom kiselinom ima ocjenu od 4.8 na dm-ovoj stranici. "Kamenac baj baj. Za malo novaca, mnogo učinka!", "Koristim ga u kupaonici, kuhinji i za prozore. Prezadovoljna sam. Čisti brzo i dugo traje", neke su od recenzija. Jednako dobre recenzije imaju i preostala dva proizvoda Denkmit robne marke koja smo izdvojili. 

Tako za Denkmit abrazivno mlijeko kupci pišu: "Za mene neizostavan pomoćnik u svakodnevnom čišćenju, kojeg uvijek iznova kupujem", "Zamijenio mi je puno skuplji proizvod drugog proizvođača, a razliku, osim u cijeni, ne vidim."

"Svu prljavštinu u kupaonici može sjajno ukloniti, čak i tvrdokorni kamenac", istaknuo je jedan kupac prednosti Denkmit sredstva za čišćenje kupaonice. "Zadovoljna sam i koristim svakodnevno, a cijena odlična", dodala je druga. 


Profissimo

Od robne marke Profissimo izdvojili smo pomagače u vidu krpa, spužvi i seta za brisanje prašine. Profissimo 2 u 1 krpe za čišćenje namijenjene su kuhinjskim površinama, a zbog posebne strukture odlično upijaju. Pomažu u čišćenju nehrđajućeg čelika, kroma i keramike, kao i ploče za kuhanje te radne ploče, bez ostavljanja tragova.

Profissimo spužva za pranje staklokeramičke ploče brzo i jednostavno čisti indukcijske ploče, ploče štednjaka, pećnice i sl. "Spužvicu koristim već duže vrijeme i potpuno sam zadovoljna. U kombinaciji s malo mlijeka za ribanje dosad sam uspjela ukloniti svaku prljavštinu s indukcijske ploče za kuhanje, a mekana strana izvrsno upija otopljenu prljavštinu", ističe jedan kupac prednosti. 

Kupci, sudeći po recenzijama na dm-ovoj stranici, vole i Profissimo set za brisanje prašine. Sadrži držač i tri navlake, a fina mikrovlakna privlače prašinu, nečistoće i kosu. "Ako nemate vremena za veliko čišćenje, možete jednostavno upotrijebiti ovaj proizvod i za nekoliko minuta prašina će nestati, a vaš će stan ponovno biti čist", ističe jedan kupac. 


Odlična ušteda u dm-u

I na kraju izdvajamo odlične dm uštede koje dolaze s novim dm-ovim katalogom: cjenovni bombon i e-Kupone.


Cjenovni bombon

Evo kakve se 2 + 1 gratis promocije mogu pronaći na dm-ovim policama do kraja mjeseca. 


eKuponi

Prije nego što im se posvetimo, samo napomena - eKupone je potrebno prethodno aktivirati u aplikaciji 'Moj dm' ili na stranici dm.hr. Evo koji su trenutno aktualni:

dm također ističe da su kod njih Dobre cijene u svako vrijeme, što znači da kupci ne trebaju trčati za akcijama, već se u dm-u proizvodi uvijek mogu pronaći po dobrim cijenama. To omogućava kupcima kupnju bez stresa, posebno u siječnju, nakon što su se istrošili za blagdane.

Sadržaj donose Index i dm u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više