Asus ima novi telefon, košta 1000 eura

Foto: asus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ASUS je i službeno predstavio Zenfone 11 Ultra. Za razliku od dosadašnjih, ovaj Zenfone nije kompaktan, već se veličinom približava njihovim ROG Phone modelima s kojima dijeli i neke specifikacije. Neki ljubitelji Zenfonea nadaju se da Asus neće prestati s proizvodnjom malenih mobitela, a Asus se još nije izjasnio o tom pitanju. Kompaktni Zenfone 11 model nije najavljen.

Dostupno bežično punjenje, dolazi bez punjača

Zaslon Zenfonea 11 Ultra je AMOLED veličine 6.78x111 inča. Ima 144 Hz frekvenciju osvježavanja i maksimalno osvjetljenje od 2500 nita. Glavna kamera ima 50 MP Sony IMX890 senzor. Druge dvije stražnje kamere imaju 13MP i 32MP, pri čemu potonja ima 3x optički zoom. Prednja kamera je od 32 MP.

Radi na Snapdragon 8 Gen 3 čip te je dostupan u varijantama od 12 i 16 GB RAM-a te 256 do 512 GB podatkovne memorije. Baterija je kapaciteta 5500 mAh sa žičnim punjenjem od 65W te bežičnim od 155W. Mobitel dolazi bez punjača te ga je potrebno kupiti zasebno.

Ažuriranja Android sustava ovaj će model primati dvije godine, što je kraće od mnogih drugih mobitela koji nude tri, pet, pa i do sedam godina ažuriranja.

Zenfone 11 Ultra bit će dostupan u četiri boje: Eternal Black, Misty Grey, Skyline Blue i Desert Sand.

Verzija uređaja s 12 GB RAM-a i 256 GB pohrane će koštati 999 eura, a u pretprodaji će biti dostupan za 899 eura.

Pročitajte više