Asus je i službeno predstavio svoje ROG 8 mobitele. Ljudi pišu: Primamljivi su

Foto: rog.asus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠTO su najavili, to su i održali. Iz Asusa su na CES-u predstavili svoje najnovije mobitele ROG 8 i 8 Pro. Mobitel je to namijenjen gejmerima, odnosno rađen je tako da pruža ugodno iskustvo igranja mobilnih igara. ROG 8 u Kini kreće u prodaju 16. siječnja. Datumi za ostale zemlje još nisu poznati, no zna se da će biti dostupan i na američkom tržištu.

Službeno predstavljen na CES-u

Mobitel je opremljen stražnjom kamerom od 50 MP i prednjom kamerom od 32 MP. Podržava brzo i bežično punjenje uz bateriju od 5500 mAh. Ima napredan sustav hlađenja, što korisnicima omogućava da igraju igre satima. Zapremina mobitela je 256 GB.

Pokreće ga Android 14 te ima i mnoštvo AI opcija. Zanimljiva je X Sense 2.0 mogućnost koja može premotati cutsceneove i izvoditi neke automatske akcije. Ima i AI Noise Cancellation opciju koja je korisna za pozive i chat unutar igre.

"Pogledao sam predstavljanje na CES-u i primamljivi su", "Izgleda čisto, ali nema prednjih zvučnika. Zbog svega ostalog sam uzbuđen", "Koliko košta? Želim ga kupiti", neki su od komentara na Twitteru/X-u.

Asus ROG 8, 1099.99 dolara
Asus ROG 8 Pro, 1199.99 dolara

Pročitajte više