Fizičko izdanje Baldur's Gatea 3 ostaje na 4 diska zbog jako važnog razloga

Foto: store.steampowered.com//eu.merch.larian.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POTVRĐENO je kako će fizičko izdanje igre Baldur's Gate 3 za Xbox i dalje biti podijeljeno na četiri diska. Konačnu je informaciju o ovome podijelio Michael Douse, direktor izdavaštva za Larian Studios, tvrtku koja je razvila višestruko nagrađivanu igru.

"Puno vam hvala"

U svojoj objavi na Twitteru/X-u Douse je jasno naveo: "Maloprodajno izdanje Baldur's Gatea 3 zaista će imati četiri diska jer smo za 500 MB premašili ograničenje za tri diska. Jedina je opcija bila ukloniti nešto sadržaja, ali to nam nije imalo smisla, stoga potvrđujem četiri diska."

"Poštujem to što niste ništa izrezali", "Hvala vam što niste uklonili sadržaj", "Hvala vam što nam donosite cijelu igru na diskovima", "Puno vam hvala", "Igrao sam X-Wing na 5 disketa, ovo mi je nostalgično", "Više igara ovo treba imati", glase komentari ispod Douseove objave.

Fizičko izdanje Baldur's Gatea 3 nije novo, no postojala su nastojanja tvrtke da smanji njegovu veličinu. Fizičko deluxe izdanje igre je dostupno na službenoj stranici Larian Studiosa. Ovo izdanje uključuje kartu svijeta, nekoliko prišivki, 32 naljepnice, zbirku CD-ova s glazbom i plakat Mindflayera, antagonista igre.

Baldur's Gate 3 Deluxe, Larian Studios, 79.99 eura

Prvi primjerci deluxe izdanja su rasprodani, a drugo izdanje je još uvijek dostupno te bi trebalo biti poslano kupcima između travnja i lipnja ove godine.

Pročitajte više