Balenciaga izbacila najnoviju inačicu svoje popularne cipele Sock Shoe

Foto: balenciaga.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BALENCIAGA je izbacila najnoviju inačicu svoje popularne cipele Sock Shoe. Nazvana 3XL Sock Shoe, ova silueta pruža pretjeranu reinterpretaciju originalnog modela iz 2016. godine koji je pomogao učvrstiti ime kreativnog direktora Balenciage, Demnea, u modnom svijetu.

Nove tenisice kombiniraju dva prepoznatljiva Balenciagina stila: rastezljivi pleteni gornji dio iz Speed linije i prostrani gumirani potplat modela 3XL.

Jedinstvena fuzija ova dva koncepta stvara vlastiti identitet. Dok gornji dio i gležanj nježno obavijaju tijelo, potplat je prevelik i obuhvaća stopalo od straga prema naprijed.

Balenciaga 3XL čarape dolaze u crnom pletivu s bijelim potplatom, na kojem se nalazi mali bijeli logotip na prednjem vanjskom dijelu gornjeg dijela. Također su dostupne u još dvije boje - Beige i Fluo Yellow. Cijena im je 865 € (6517.34 kn), možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više