Nikolina Pišek pokazala luksuznu kupaonicu

Screenshot/Foto: Instagram/fero-term.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKOLINA PIŠEK već je u nekoliko navrata s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografije svog novog doma, odnosno vile vrijedne 1.7 milijuna eura koja se nalazi u zagrebačkim Šestinama, a koju je kupila s preminulim suprugom Vidojem Ristovićem.

Impozantan svjetlarnik i svjetlucave mozaik pločice

Nikolina zapravo tek useljava u novi dom te je tako nedavno pokazala kako izgledaju njezin dnevni boravak, kuhinja i garderoba. Sada je pak putem Instagram Storyja dala uvid u kupaonicu, a osim impozantnog svjetlarnika koji se nalazi na stropu i omogućava prodor dnevne svjetlosti u prostoriju, ističu se i svjetlucave mozaik pločice, postavljene do stropa. 

Mozaik pločice bile su iznimno popularne u jednom razdoblju, a potom je njihova popularnost splasnula. Međutim, iz primjera Nikolinine kupaonice jasno je koliko su one zapravo efektne i koliko mogu obogatiti prostor te mu pridodati dozu elegancije.

Našli smo slične pločice

Ako se trenutno bavite osmišljavanjem uređenja ili renovacijom kupaonice i sviđaju vam se ovakve mozaik pločice, našli smo jedne slične i izdvojili ih ispod. 

Mozaik pločice, Fero Term, cijena na popustu je 11.95 eura

Pročitajte više