"Najljepša robna kuća": Mnogi komentiraju blagdansko uređenje Name

Foto: Ena Dragičević/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ROBNA kuća Nama naslijedila je trgovinu Kastner i Öhler, otvorenu 1879. godine u Ilici. Prva trgovina koja je službeno nosila ime Nama otvorena je tek 1945. godine, također u Ilici. Nama se idućih godina pretvorila u vodeći trgovački lanac na ovim prostorima i otvorila nekoliko robnih kuća. No danas su ostale samo dvije, ona u Ilici i ona na Kvatriću.

 

Upravo ta na Ilici privukla je pažnju mnogih ovih dana, i to svojim blagdanskim uređenjem. Tako je fotografija pomno ukrašene Name u Facebook grupi Moj Zagreb prikupila preko tri tisuće lajkova i razne komentare. "Najstarija i najljepša naša robna kuća", "Dugo nam poživjela", "Najljepša robna kuća u Zagrebu", "Uvijek prekrasna", "Baš lijepo", "Prekrasna je", "Baš posebna", neki su od njih.

Nedavno smo prošetali Zagrebom i pofotkali mnoge trgovine, cvjećarnice i druge izloge ukrašene u božićnom ruhu, a možete ih vidjeti ispod: 

>> Ako se želite oraspoložiti, pogledajte ove prekrasno ukrašene izloge u Zagrebu
>> Božić je zavladao zagrebačkim izlozima. Donosimo fotke najljepših
>> Izlog ove trgovine u zagrebačkoj Dubravi oduševljava. Pogledajte fotke

Pročitajte više