Beats by Dre službeno je predstavio svoje nove bežične slušalice Studio Buds+

Foto: beatsbydre.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO ih je Amazon greškom već ranije objavio, Beats je sada službeno predstavio svoje najnovije bežične slušalice. Fotografije koje su procurile prije lansiranja bile su točne: Studio Buds+ imaju poznati dizajn s mnoštvom poboljšanja iznutra. 

Kompaktne slušalice dijele mnogo toga sa slušalicama iz 2021. Međutim, to je samo izvana. Unutrašnjost ovih audiouređaja dobila je neka velika poboljšanja, ponajviše u odjelima aktivnog uklanjanja buke (ANC) i načina rada Transparency.

Beats Studio Buds+ ima 1.6 puta bolji ANC nego prije. To se pripisuje tri puta većim mikrofonima, novim ventilacijskim otvorima i snažnijem procesoru, piše Android Authority.

Dulje trajanje baterije

Govoreći o procesorima, važno je istaknuti da ove slušalice ne koriste isti čip koji se nalazi u AirPods Pro. Unatoč tome što je u vlasništvu Applea, Beats by Dre koristi vlastiti čip radi univerzalne podrške za Android i iOS.

Što se tiče Transparency moda, tvrtka tvrdi da su njihove nove slušalice dva puta bolje nego prije. Još jedno poboljšanje je trajanje baterije, koje je poraslo s ukupno 24 sata na ukupno 36 sati.

Uz to, Buds Plus nudi prostorni zvuk za Dolby Atmos, otpornost na znoj i vodu, Google Fast Pair i Fast Fuel (sat reprodukcije nakon petominutnog punjenja).

Osim navedenih nadogradnji, slušalice dolaze i u tri nove privlačne boje, uključujući prvi ikad transparentni stil, crno/zlatnu i boju slonovače.

Beats Studio Buds+ imaju cijenu od 169.99 dolara na američkom tržištu. Cijena na europskom tržištu (Francuska, Njemačka, Španjolska, Italija i Velika Britanija) iznosi 199.95 eura i sada su dostupne za naručivanje na web stranicama Apple Beats.

Pročitajte više