Bella Hadid privukla pažnju neobičnim izborom obuće

Foto: Profimedia/net-a-porter.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BELLA Hadid nedavno je prošetala ulicama New Yorka i privukla pažnju svojim neobičnim izborom obuće. Na nogama je imala prepoznatljive mokasine s platformom Gucci Horsebit u elegantnoj bež boji, ukrašene originalnim printom marke GG. 

Ove cipele, koje kombiniraju veliku platformu s kožnim obrubom i klasičnim srebrnim detaljima, prvi su put prikazane na Guccijevoj reviji za proljeće 2024. godine. One su suvremena interpretacija klasičnih Horsebit mokasina brenda, koje su se prvi put pojavile još davne 1953. godine. Osim u bež, ove cipele dolaze i u drugim bojama, tako da svatko može pronaći onu koja mu najbolje odgovara.

Cipele je uparila s mini suknjom u sivoj nijansi, klasičnom majicom u bež tonu i sivim blejzerom. Ako vam se sviđa njezin outfit, u nastavku smo pronašli slične komade.

Pročitajte više