Beyoncé predstavila svoju liniju za njegu kose. Cijene se kreću od 30 do 50 eura

Foto: cecred.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEYONCE je obradovala svoje obožavatelje lansirajući novi brend za njegu kose Cécred. Obožavatelji su s nestrpljenjem čekali ovaj trenutak, a njihovo uzbuđenje dosegnulo je vrhunac 16. svibnja prošle godine, kada je Beyoncé na Instagramu najavila "nešto posebno".

>>> Pokreće li Beyoncé liniju za njegu kose?

Prošlog je tjedna na novootvorenom Instagram profilu brenda Cécred potvrdila sve glasine: "Glasine su istinite. Cécred stiže. Označite 20. veljače 2024. u svojim kalendarima."

Kao mala je radila u majčinom frizerskom salonu

Beyoncé je inspiraciju za ovu liniju proizvoda pronašla u različitim svjetskim ritualima za njegu kose te u majčinom frizerskom salonu u Houstonu, gdje je odrasla. Tajne prenošene generacijama stvorile su temelj za inovativne proizvode koje nudi brend Cécred.

Linija uključuje širok spektar proizvoda, uključujući šampon, piling za vlasište, hidratantni losion, hranjivo ulje i masku s patentiranom tehnologijom tretmana keratinom nazvanom Bioactive Keratinski ferment.

Cijene ovih proizvoda kreću se od 28.95 do 48.95 eura, a mogu se nabaviti isključivo u Cécredovoj internetskoj trgovini.

Pročitajte više