Crocsice dolaze u novom izdanju. Ljudi pišu: Bez prebijene pare sam, prestani

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je na svojim Instagram pričama nagovijestio tajanstvenu novu cipelu, Salehe Bembury konačno je otkrio svoju najnoviju kreaciju za Crocs, koja je iznenadila mnoge.

U Instagram objavi Bembury drži nešto što izgleda kao spoj njegovog Pollex Cloga i klasičnog Crocsovog modela. 

Prepoznatljiv uzorak

Bembury je na Instagramu naslovio svoj post "Saru", što sugerira ime novog modela Crocs obuće. To bi moglo biti i ime boje, kako je nazivao druge modele cipela u prošlosti.

Četvrta potpuno originalna silueta koju je Bembury dizajnirao za Crocs nakon Pollex Cloga iz 2021., Pollex Slidea iz 2023. i nadolazećih tenisica Pollex Juniper, Saru donosi prepoznatljivi uzorak otiska prsta dizajnera, koji se proteže do međupotplata i vanjskog potplata, dok se gornji dio uglavnom zadržava nepromijenjen u odnosu na Crocs Classic Clog, čime se stvara hibridni izgled.

Iako još nema detalja o izdanju niti dodatnih fotografija Bemburyjevih Crocs cipela za 2024., znamo da ove cipele odišu nevjerojatnom energijom koju dijele Crocs i Bembury, što potvrđuju brojni komentari ispod njegove objave koji su oduševljeni novom siluetom. Neki su već najavili da će ih sigurno kupiti, dok su se neki našalili kako im je dizajner uzeo svu lovu s ovim fantastičnim komadima koje je dizajnirao za marku. "Čovječe, bez prebijene pare sam, prestani", našalio se jedan korisnik.

Pročitajte više