Bez sunca do osunčanog tena: Milani predstavio novi bronzer

Foto: Milani

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MILANI Cosmetics ima novitet za vašu kozmetičku torbicu. Sve ljubitelje osunčanog tena čeka poslastica naziva Cheek Kiss Cream Bronzer. Ovaj kremasti bronzer dostupan je u tri nijanse koje će vašem licu podariti zdravi, prirodni sjaj.

Jednostavno do osunčanog tena

Bronzer sadrži mješavinu hranjivih ulja i vitamin E za dodatnu njegu. Sferični puderi mikro veličine tu su da prekriju nesavršenosti i zaglade vašu kožu. Jednostavno se nanosi na kožu kistom ili spužvicom, a s tenom se stapa u nekoliko sekundi.

Bronzer je moguće nanositi slojevito, ovisno o tome želite li suptilan ili dramatičan efekt, a lako će ga koristiti i početnici u šminkanju. Proizvod nije testiran na životinjama i veganskog je sastava. Ne sadrži nikakav miris te je pogodan za sve tipove kože. Proizveden je u Koreji.

Cheek Kiss Cream Bronzer dostupan je u drogerijama po cijeni od 18.99 eura.

Pročitajte više