Bijeli šal bio je prepoznatljiv modni dodatak Ćire Blaževića

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/shop.gnkdinamo.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGENDARNI nogometni trener i bivši izbornik hrvatske reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u 88. godini nakon duge borbe s rakom. Umro je jutros u bolnici u Zajčevoj nakon što mu se sinoć stanje pogoršalo. Sutra je trebao proslaviti 88. rođendan.

Jedan od najupečatljivijih modnih dodataka po kojem ćemo pamtiti Ćiru Blaževića je bijeli šal koji je nosio kao trener Dinama 80-ih godina, a njegov zaštitni znak čuvat će se u Vremenskom trezoru sljedećih sto godina.

Bijeli šal, 23.76 € (179.02 kn)

Povodom 40. obljetnice osvajanja naslova prvaka s Dinamom, klub je prošle godine u prodaju pustio repliku upravo tog legendarnog bijelog šala. Kasnije je Ćiro nosio šalove i u drugim bojama, na terenu, ali i izvan njega. No bijeli šal ostao je njegov zaštitni znak. 

Mnogi se opraštaju od legendarnog trenera

Podsjetimo, vijest o smrti Ćire Blaževića rastužila je tisuće njegovih obožavatelja, prijatelje i članove obitelji. Od legendarnog trenera emotivnim objavama na društvenim mrežama opraštaju se mnoge poznate osobe s hrvatske, ali i regionalne scene. 

"Dragi naš Ćiro, ovakvog Vas se želim sjećati. Počivajte u miru... Vaša Djevojka sa sela", poručila je Severina na Instagram Storyju uz snimku dočeka.

Pročitajte više