Bivši zaposlenik Applea dijeli pametan trik za oslobađanje prostora na iPhoneu

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIVŠI zaposlenik Applea Tyler Morgan, sada poznat kao kreator sadržaja na TikToku, nedavno je podijelio nekoliko korisnih trikova za oslobađanje prostora na iPhoneu bez brisanja važnih datoteka. Njegovi savjeti mogu biti od velike pomoći korisnicima koji se suočavaju s ograničenim prostorom na svojim uređajima.

@hitomidocameraroll Worst case, do a system reset. #iphone #battery #apple #ios #tech #tips #tipsandtricks #techtok #iphonetricks ♬ Wii Shop Channel Trap - OSRSBeatz

Prvi korak koji je Tyler podijelio bio je prilično pametan način za čišćenje nepotrebnih podataka iz aplikacije TikTok. Ovaj trik može značajno osloboditi prostor na vašem uređaju. Jednostavno posjetite aplikaciju TikTok, dodirnite tri retka u gornjem kutu, odaberite "Postavke i privatnost" te kliknite na "Oslobodi prostor". Ovdje ćete moći pregledati i ukloniti sve nepotrebne podatke koje aplikacija može prikupiti na vašem uređaju.

Tyler je također sugerirao posjet stranici za pohranu pod postavkama aplikacija na iPhoneu kako biste brzo pregledali koliko prostora svaka aplikacija zauzima i uklonili one koje više ne koristite.

Kao posljednji trik, predložio je brisanje dupliciranih fotografija s vašeg uređaja. Jednostavno otvorite aplikaciju za fotografije i pronađite opciju "Duplicirane fotografije" u nižem izborniku. Tamo možete pregledati i spojiti identične slike kako biste oslobodili prostor, zadržavajući pritom sve svoje dragocjene uspomene. 

Pročitajte više