Ova povoljna krema za lice tajna je prekrasnog tena Blake Lively

Foto: Shutterstock/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLAKE Lively je poznata po jednostavnoj rutini njege kože, kao i po tome što ravnopravno koristi povoljne i luksuzne proizvode za njegu tako birajući upravo ono što njezinoj koži najviše odgovara. Rezultat je njezina prepoznatljivo blistava koža, a doznali smo da i vi možete isprobati proizvod koji je dio njezine dnevne rutine.

Hidratacija i SPF

Njezina omiljena krema za lice s SPF-om je CeraVe AM Facial Moisturising Lotion, a može se kupiti i kod nas. Ova povoljna hidratantna krema ima sve što je nezahtjevnoj koži potrebno. Kožu održava hidratiziranom i blistavom, a sadrži SPF 50 kako bi kožu zaštitila od štetnog UV zračenja. CeraVe je poznat kao pouzdan i cjenovno pristupačan brend, zbog čega je već godinama izuzetno popularan.

CeraVe hidratantna krema, SPF 50, dm, 15.50 eura

Brend je privukao pozornost i na Super Bowlu reklamom u kojoj je glavna zvijezda bio Michael Cera. Blake je bila posebna gošća na prepunoj nogometnoj utakmici, sa svojom dobrom prijateljicom Taylor Swift.

Pročitajte više