Casio vraća Casiotron, prvi ručni sat koji su izdali 1974. godine

Foto: casio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CASIO ponovno lansira Casiotron, svoj prvi ručni sat koji su izdali, kako bi započeli proslavu svoje 50. godišnjice.

Originalni Casiotron prvi put je predstavljen 1974. godine i bio je prvi digitalni ručni sat na svijetu koji je imao funkciju automatskog kalendara. Sada, ograničen na 4000 primjeraka diljem svijeta, obnovljeni Casiotron ne samo da predstavlja počast prvom satu marke, već također uključuje najnoviju tehnologiju marke.

Novi Casiotron opremljen je dodatnim funkcijama

Dok se original može pohvaliti samo funkcijom automatskog kalendara, novi Casiotron opremljen je dodatnim funkcijama kao što su prijem radiovalova, Tough Solar sustav punjenja i mogućnost povezivanja s pametnim telefonom. Na prvi pogled 2024. reprodukcijski sat vjerno oponaša izgled svog inspirativnog modela iz 1974. godine. Druge primjetne razlike uključuju tamniji brojčanik i dodatni gumb. Novi model dolazi u tamnoplavoj nijansi i ima ukupno četiri tipke na kućištu sata.

U skladu s Casiovom predanošću održivosti, sat dolazi u posebnom pakiranju koje se sastoji od ekološki prihvatljivog papira bez plastike, smanjujući upotrebu plastike za 82% u usporedbi s konvencionalnim pakiranjem. Više informacija o novom Casiotronu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više