ChatGPT dolazi na Android sljedeći tjedan, a sada se možete predbilježiti

Screenshot: play.google.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIŽU dobre vijesti za korisnike Androida - naime ChatGPT za Android pokreće se sljedeći tjedan. Vijest je objavljena na Twitteru, a aplikacija je već navedena u Google Play Storeu. Aplikacija se ne može trenutno preuzeti, ali korisnici mogu izraziti svoj interes tako da kliknu ili dodirnu gumb za predbilježbu. 

Pojedinosti o aplikaciji trenutačno su prilično oskudne, ali prema snimkama zaslona i opisu aplikacije, izgleda vrlo slično verziji za iOS. Ona se pak može koristiti i s besplatnim i plaćenim Plus ChatGPT računima. 

Mobilno iskustvo ChatGPT-ja gotovo je identično iskustvu na stolnom računalu, samo na manjem ekranu. Vaši se razgovori sinkroniziraju na svim uređajima na kojima ste prijavljeni i možete pitati o bilo čemu, od ideja za darove do povijesnih činjenica. Još nije poznato hoće li se moći koristiti glasovni unos na ChatGPT-ju za Android kao što se može s ChatGPT-om za iOS.

Aplikaciju možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više